tirsdag 4. november 2008

Endelig IKEA!

Endelig kom jeg meg på Ikea og kjøpt meg hvit sofa. Liker så godt Ektorp, den er så klassisk, kjempegod å sitte i og så er det så lettvint å kjøpe nye, billige trekk til den om uhell skulle skje eller man blir lei. Her har jeg satt den opp i en fei, klarte ikke vente med å knipse litt bilder. Hvis dere ser på de gamle bildene lengre ned på side, så er det jo en himmelvid forskjell! Jeg er såååå fornøyd :) Dessverre lar stuebordet mitt vente på seg... Over to måneder har gått nå siden jeg bestilte det. Så i mellomtiden får fotskammelen duge.Mangler litt på veggene, så det ser litt tomt ut ennå, men det blir, det blir. Etterhvert..
Elsker denne Ektorp godstolen! La oppi et saueskinnsfell og det er så deilig å sette seg godt til rette nå når vinteren allerede har kommet. Det at den også er så billig er jo supert for en som akkurat har investert i sin første leilighet midt oppi finanskrisa..Her er den gamle sjenken jeg kjøpte for 150,- på et gjenbruksutsalg. kappet av føttene, satte på jul, malte og tapetserte litt. knotter er også kjøpt inn, men de får komme på etterhvert. Syns den ble veldig fin, akkurat passe høyde for tven og masse skapplass.


Her er noe av de tingene jeg liker best i leiligheten min. Mine første sko, et gammelt madonnabilde jeg fant til en billig penge på en bruktbutikk og brudebilde av mine besteforeldre som jeg er så glad i. Krona fant jeg til salgs på Tilbords, kjøpte også en som var litt større til planter. Neste bilde er min bestefars gamle gyngestil og noen puter fra Indiska som jeg ikke klarer å kvitte meg med, selv om fargene kræsjer helt med resten av leiligheten. Liker også veldig godt å bruke lysslynger som stemningslys.
Nå kommer noen bilder av soverommet som på langt nær er ferdig. Det er altfor lite og inneholder et stort skap, dobbel kommode og en seng. Bildet fant jeg på loppis for 30 kr. Det var i teak og jeg malte det i en slags knall rosa-lilla farge.Skal henge det opp, men som sagt, det går ikke så fort her i gården.. Her er også den store krona som er maken til den på stua og her kommer det vel litt mer nips og tinger etter hvert. Skal henge en fin kjole på veggen og diverse. Over sengegavelen har jeg viklet en lysslynge i rosa, lilla og krem fra Thailand og har knytet et par aubergine kjøkkenstolputer så det blir mer behagelig å sitte og lese.Her er min gamle, arvede tallerkenhylle som ennå ikke har kommet opp.... Lysslynge her også, så klart og gammel krystallkarafell fra loppis. Marokkanske glass og en liten bambi :)

Her er den nydelige puta jeg kjøpte på Låvebutikken fra Au Maison i deilig velour. Litt paljetter trenger man jo også så klart og en nostalgisk pute fra kremmerhuset.

En fil de fer-kurv med litt lys og kremmerhus med lavendel.


Nydelige bokser fra House Doctor, også kjøpt på Låvebutikken.

Dette er et toalettskilt i speil (du ser det ikke så godt på dette bildet) som jeg har kjøpt på Ebay for drøye 50,-.

Her er et bilde fra den fantastiske utsikten fra stuevinduet mitt. Føler at utsikten kompenserer veldig for få kvadratmeter. Vakkert i både stille vær og full storm.


1 kommentar:

Christinas låvebutikk sa...

Hmmm!! Sitter her og er misunnelig jeg nå! Må til ikea neste uke jeg ja!!
Nydelig denne sofa!!
Koselig du har det!
Ha en fin dag!